КОМПАНИЯ „МУЗИКАЛЕН СВЯТ – МС“
АУДИО И ВИДЕО ПРОДУКЦИЯ

ДОБРЕ ДОШЛИ В „МУЗИКАЛЕН СВЯТ – МС“!

„Въображението е по-силно от знанието.“
А. Айнщайн

Скъпи приятели,

Ако сте креативни и търсите нещо ново, различно и качествено, заповядайте в света на „Музикален свят – МС“! Развихрете въображението си, мечтайте, дерзайте! Знанието и професионализма оставате на нас! Нашият екип ще сбъдне мечтите Ви и ще получите не просто готов продукт, а преживяване, което ще бъде САМО ВАШЕ!

Компания „Музикален свят – МС“ предлага звукозапис, смесване, мастериране, постпродукция, мобилни записи, звук на живо и широк спектър от видео продукции, организиране на концерти, озвучаване и осветление.

Осъществяваме цялостна реализация на музикален албум CD – аранжименти, звукозапис, смесване, мастериране. За Вашата неповторима визия и перфектно оформление, предлагаме индивидуална фотосесия, цялостен дизайн на обложка, отпечатване на CD – матричен диск и тиражиране. Наша грижа е и Вашият продукт да достигне до национални и регионални медии.

Ние създаваме аудио-визуални произведения – автобиографични филми, музикални клипове, реклами, телевизионни предавания с възможност за дублаж на чужд език с поставяне на субтитри.

Компания „Музикален свят – МС“ е креативна и с това, че има възможност за излъчване „на живо“ – видео стрийминг (4K/FULL HD), като стриймът може да се гледа от всяко устройство и да се вгради на всеки сайт, а зрителите могат да избират език без да излизат от видеото.

„Музикален свят – МС“ може да дойде при Вас и да направи Вашия концерт, изложба, церемония, църковен ритуал или семеен празник истински шедьовър и съкровен спомен.

Защото „Днешните моменти, са утрешните Ваши спомени …“

СТУДИО „МУЗИКАЛЕН СВЯТ - МС“ – ЛОВЕЧ

Студио „Музикален свят – МС“ – Ловеч е част от Компания „Музикален свят – МС“. През годините студиото се наложи като предпочитан партньор особено за изпълнителите от Северна България.

От тук се роди и идеята за „Концерти с кауза“, които да се провеждат в град Ловеч и в които да участват индивидуални изпълнители и формации, записвали в Студио „Музикален свят – МС“. Събраните средства от тези концерти се даряват на нуждаещи се деца от града.

 

ЗА МИРОСЛАВ СТОЯНОВ

Мирослав Стоянов е роден в град Ловеч. Завършва СМУ – Широка лъка, а след това АМТИИ – гр. Пловдив. Изявен музикант, свирил и работил през годините с едни от най-добрите изпълнители в областта на българската народна музика.

През 2005 г. в гр. Пловдив създава Студио „Музикален свят – МС“ като предизвикателство и стъпка към следващо, по-високо ниво в професионалното си развитие.

Според Мирослав Стоянов: „Трябва да работим за изобилието, а не за нуждата“.

ТЕЛЕВИЗИЯ „ЕВРОКОМ“ – „Щрих“ – ФИЛМ

ПРЕДЛАГАМЕ ОЩЕ

  • Дизайн и отпечатване на брошури, каталози, покани за различни събития, календари, плакати, билборд (Media Sound Group – за материали)
  • Дигитализиране на: VHS, VHS8, mini DV, аудио касети, грамофонни плочи
  • Дигитално копие на: диск с цветна обложка – флаш памет
  • Пълноцветен директен печат върху CD и DVD
  • Видео електронни покани
  • ТВ клипове, сватбена видеография, фотозаснемане (Media Sound Group – за материали)
  • Заснемане с дрон
  • Значки, плакети, лазерно гравиране
  • Издателска дейност – книги, музикални албуми („Лицата на любовта“)
Нагоре